HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Csilla Emese: Kirándulás a Kőszikla-szurdoknál

2023.03.19. 20:59 Péterfy

   A családommal egy régen nem látott helyre, a Kőszikla-szurdokhoz kirándultunk.

   Viszonylag hamar eljutottunk, itt van a közelben, Nagybakónaknál. Nagyon jó volt az idő, ezért sokan voltak még rajtunk kívül. Gondoltunk a kullancsok elleni védelemre is, ezért befújtuk magunkat. Voltak elég sáros részek, valamelyik létrának hiányzott egy-két foka, de megoldottuk. Gyönyörű volt a kilátás, sok madarat hallottunk. Nem volt annyira meredek, el lehetett férni. Mikor elértünk az erdőbe, jobban elváltunk, volt amikor az egyikünk úgy előre szaladt, hogy nem is lehetett látni. Ahogy kiértünk onnan is, a sötétzöld szín helyett élénk, leginkább világoszöld színeket láttunk. Itt sokáig sétáltunk, közben a forrásokat is megnéztük. Ezután visszatértünk a kiindulási helyre, ahol tűzrakóhely is van, így szalonnasütéssel is össze lehet kapcsolni a kirándulást.

   Sok szépet láttunk, ismét megérte elmenni. Mindenkinek ajánlom a szurdokot, aki szeretne kikapcsolódni nem messze a várostól, szeretne mozogni, illetve szívesen megfigyelné az itt található növény-és állatvilágot.

koszikla_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2218075608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása