HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Vincze Kevin: Ausztrál futam

2023.04.03. 10:38 Péterfy

   Ha valaki látni szerette volna a versenyhétvégét, akkor nagyon korán kellet kelnie. A futamot és az időmérőt
reggel 7:00-kor lehetett megnézni, a szabadedzések pedig hajnalban kezdődtek. Megérte felkelni, hiszen egy izgalmas futamot kaptunk, bár ez inkább a káosz miatt volt.
   A rajtnál Russel megelőzte Verstappent, majd a kiesések végett piros,és sárga zászlók repkedtek. Először Leclerc esett, majd ezután még Albon, Russel és Magnussen is. Magnussen kiesése után piros zászló következett két körrel a vége előtt. Ez azt jelentette, hogy lesz egy újabb rajt. Itt elképesztő volt, ami történt. Az alpinok kiütötték egymást, Sainz megpörgette Alonsot. Ezeken kívül is kiestek még páran. Ezután piros zászló lett ismét. Itt az volt érdekes, hogy vajon mi lesz a végeredmény, az újraindítás előtti vagy utáni állás. Annyira különös volt az egész, hogy Hülkenberg majdnem dobogóra állt. Végül megszületett a döntés. Véleményem szerint teljesen korrekt volt a FIA döntése: dobogóra Verstappen, Hamilton és Alonso állhatott fel. 
   Nagyon jó verseny volt az ausztrál, remélem, a következő Bakui futam is legalább ilyen izgalmas lesz.
si202304020193-700x467.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2618092948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása