HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Márton Zalán: Nyári élményeim

2023.09.20. 12:02 Péterfy

   Az idei nyaram nagyon mozgalmasan telt. A családommal Horvátországban, Budapesten és a Balatonon is jártam.

   A nyár elején egy sporteseményen vettem részt, Budapesten a Magyarország-Litvánia Eb-selejtezőn. A hangulat elképesztő volt, és szerencsére a játékra sem lehetett panasz. 2-0-ra vertük a Litvánokat hazai pályán, a telt házas Puskás Arénában. A mérkőzésre rá nagyjából egy hétre már utaztunk is Horvátországba, egészen pontosan a közeli Krk szigetre. Már másodjára jártam a horvát tengerparton. Azt leszámítva, hogy egy kicsit hűvös volt a víz, újra remek élmény volt. 

   A sok kaland ellenére vártam kicsit az iskolakezdést. Az idei tanév különösen fontos lesz, hiszen sok izgalmas esemény vár ránk. Táncolunk az évfolyammal az alapítványi bálon, megírjuk a központi felvételit, és bizony elballagunk az iskolából. Izgalommal vegyes várakozással kezdem meg a 8. osztályt. 

45753.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr318218263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása