HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó: Könyvvásár a Medgyaszay Házban

2023.10.23. 17:30 Péterfy

   Október 8-án, vasárnap anyukámmal és a legjobb barátnőmmel a Halis István Városi Könyvtár mellett lévő Medgyaszay Házba látogattunk, abból a célból, hogy az Alexandra könyvesbolt által megrendezett raktárvásáron szépséghibás könyveket vásároljunk akciós áron. Az eseményt édesanyám vette észre a Facebook oldalon. Mivel mindketten "könyvmolyok" vagyunk, mindenképp el szerettünk volna menni. A legjobb barátnőmet is magunkkal vittük.
    Több mint 15 ezer könyvet raktak ki, az árak nagyon kedvező ártól indultak, mintegy 100 forinttól. Minden korosztályt szívesen fogadtak, volt gyerekeknek mesekönyv és foglalkoztató füzet, ifjúsági regények és természetesen felnőtteknek szóló irodalom is. A vásár délelőtt tízkor kezdődött és este ötig tartott. Mi anyukámmal tízre értünk oda, még szerencse, hogy a barátnőm már félkor ott volt, mert nagyon hosszú sor volt. Körülbelül háromnegyed óra alatt be is jutottunk, és egy órán át nézelődtünk. Bent is nagyon sokan voltunk, szinte egymás lábán tapostunk. Én ide-oda szaladtam, és sok könyv tartalmát elolvastam. Anyukámnak nehezebb dolga volt, mert ő még mások számára is keresett könyvet. Sok kötetet összeválogattam, de néhányat visszatettünk, mert csak 10-20%-os leértékelés volt. Végül apukámnak három, nekem pedig hét könyvet vásároltunk. Anyukám sajnos nem talált magának semmit, ezért pár könyvemet kölcsönadtam neki. A kedvencem az új olvasmányaim közül Jojo Moyes írónőtől a Párizs szólóban című szerelmes történet, amiről, ha kiolvasom, mindenképp fogok fogalmazást írni. Délután azért átnéztünk néhány weboldalt még több olvasnivaló után kutatva, és sokat a kosárba tettünk.
    Az olvasás remek időtöltés, szórakoztató, és még a szókincsünk is bővül. A világ jobb hely lenne, ha telefon helyett mindenkinek könyv lenne a kezében!

41f6c438e4ea4cbe8d7a273bbed27938.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr7118241349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása