HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Így telt az őszi szünetem

2023.11.13. 19:04 Péterfy

   Az őszi szünetben ellátogattunk Zamárdiba, a Hotel Wellamarin 4 csillagos szállodába a Balaton partjára.
   Csütörtöktől szombatig tartózkodtunk a hotelben. Az út körülbelül másfél óra volt, azalatt zenét hallgattam, olvastam, és beszélgettünk a nagyszüleimmel és az unokatestvéremmel. A kipakolás után célba is vettük a medencét, nagyon kellemes volt a víz. A vacsora svédasztalos volt, akárcsak a reggeli, és mindig jobbnál jobb falatok vártak minket. Másnap reggeli után elmentünk fallabdázni. Ez nem bizonyult a legjobb sportnak számomra, mert még nem vagyok elég erős, hogy jól üssem el a labdát, ám ez nem szegte a kedvem. Majd felfedeztűk a várost, és persze egy kis játszóterezésre is időt szakítottunk. Később a hotelben bowlingoztunk, ami eléggé izgalmas volt. Vacsora előtt ismét egy kicsit medencéztünk, ami szintén nagyon jó volt. 
   Szombaton hazafelé vettük az irányt. Nagyon tartalmasan telt ez a három nap. Mindenkinek ajánlom a települést és a hotelt is, aki egy tartalmas kikapcsolódásra vágyik!
20231102_131534_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr4418257913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása