HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó: Alapítványi bálon táncoltunk

2023.11.19. 19:34 Péterfy

   Iskolánkban idén is megrendezésre került alapítványi bálunk, ahol az estét hagyományosan a nyolcadikos tanulók tánca nyitotta meg.

   Már szeptemberben elkezdtük tanulni az első lépéseket. Az első ruhapróbánál minden lány izgatott volt, mert végre megtekinthettük a csodálatos ruhákat. A fiúk fekete nadrágot és inget viseltek fehér nyakkendővel. A lányok ruhája törtfehér szoknyából és egy pántos felsőből állt, kiegészítőként egy sál volt rajtunk. Természetesen volt velük munka: ki kellett mosni, megvarrni, ránk igazítani. Az utolsó hét tele volt izgalmakkal: már minden alkalomkor abroncsban próbáltunk, és volt egy teljes ruhás próba is. Sajnos történt lebetegedés is a táncosok között, így iskolánk kiballagott diákja ugrott be helyette. A műsor november 18-án, szombaton este volt. Mindenki izgatottan érkezett meg az iskolába öt óra körül. A lányok sminkeltek, volt, aki frizurát készített... Miután elkészültünk, elkezdődött a főpróba, utána pedig a fotózás. Negyed nyolckor vonultunk be az aulába a vezetésemmel. Nagyon izgulós típus vagyok, de le kellett küzdenem minden félelmem. A keringő után egy pörgősebb tánc következett, a Shrek című animációs mese betétdalára, amire a legjobb barátnőm, Dalma és az énektanárnőnk, Foricsekné Kovács Szilvi néni énekelt. Kivonulás után mindenki megkönnyebbült. A tánc után kaptunk süteményt és italt is. 

   Szüleink, tanáraink és a vendégek gratuláltak nekünk, ami nagyon jól esett. Fáradtan, de boldogan tértünk haza. Ezúton szeretném megköszönni a táncosok nevében Zsófi néninek a felkészítést, Szilvi néninek és Dalma barátnőmnek pedig a csodálatos éneklést.  Ez volt életem legszebb és legjobb estéje. 

20231118_183336.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1018262357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása