HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó: Mikulás-buli a felsősöknek

2023.12.12. 19:58 Péterfy

   A Diákönkormányzat szervezésében idén is megrendezésre került iskolánkban a Mikulás-buli a felsős tanulók számára. Sajnos 5. és 6. osztályos koromban nem volt lehetőségem részt venni a vírus miatt, de tavaly nem maradt el. Mivel akkor is nagyon jól szórakoztam, idén sem volt kérdés, hogy megyek-e.

   Volt néhány eltérés a tavalyi bálhoz képest, például a belépő egyben tombolajegy is volt. Ez nagyon jó ötlet volt, mert így sokan nyertek értékes ajándékokat. A szokásos büfé mellett nyitottak egy diákbüfét, ahol kisebb édességeket lehetett venni, mint például csokit, müzliszeletet, gumicukrot. Az alapbüfé kínálata zsíroskenyér, szörp és víz volt. A bulit persze a Mikulás is meglátogatta, és miközben járkált a bulizók között, a krampuszaival együtt cukorkát osztogatott. Sajnos néhányan csak ültek a buli alatt vagy telefonoztak, de az igazi bulizók nagyon jól érezték magukat. Sokan piros felsőt húztak, vagy Mikulás sapkával, piros hajpánttal a fejükön érkeztek. Én egy sötét, csíkos szoknyát vettem fel fekete felsővel és bakanccsal. 

   Az idei Mikulás-bál is nagyon jó volt, de a tavalyit is imádtam. Kár, hogy jövőre, középiskolás tanulóként már nem vehetek részt rajta. De ha mégis kapunk rá lehetőséget, én mindenképp ott leszek! Ezúton is köszönöm a DÖK szervezésének az estét. 

fb_img_1702407329219.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2618279797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása