HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Kvalifikációs táncverseny

2024.03.28. 08:07 Péterfy

   A Magyar Látványtánc Sportszövetség által megrendezett kvalifikációs versenyen március 23-án vettünk rész, ami a Kaposvár Arénában került megrendezésre.
   10 óra magasságában érkeztünk meg a helyszínre.  Az egyik  duót a tánccsoportból mindenképpen szerettük volna megnézni, ezután a mini kategória következett, avagy a Hangyák, ahol én is segítettem. A fellépés előtt befontam a csapatunk haját.  Ezután az egyik táncostársam szólója következett, majd egy másik gyermek formáció. Én személy szerint egészen a színpadra lépés előttig nem izgultam, de közvetlenül előtte nagyon elkezdtem. Ezeket az érzéseket nem is lehet leírni, egyszerűen csak megtapasztalni lehet. Az eredményhirdetést nagyon élveztem. Ezután a nagyok következtek, végül fáradtan hazaindultunk. 
   Sajnos csak második helyezést értünk el, de erre is büszkék vagyunk. Ebből okulva az országos versenyig belerakunk még több akrobatikus mozdulatot. Nagyon élveztem a megmérettetést, alig várom a következő versenyt.
20240323_145741.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2418365469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása