HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella: Sportnap és mozizás

2024.06.21. 16:33 Péterfy

    Iskolánkban idén is eseménydúsan teltek a tanév utolsó napjai.
   Június 20-án, csütörtökön a sportnap keretein belül az osztályok különböző mozgásos programokon vehettek részt. A dicsőségnap - mely során a sport- és tanulmányi versenyeken eredményesen szerepelt tanulóinkat jutalmazzuk - után a napot megyünk-maradunk foci nyitotta. A délelőtt folyamán minden osztálynak nyolc állomáson kellett teljesítenie. Volt akadálypálya, kötélhúzás, célbadobás, tánc... Az utolsó napon pedig moziba látogattunk. Az alsó tagozat a Garfield, a felső tagozat pedig Erich Kastner azonos című regényéből készült A repülő osztály című filmet nézte.
   Én nagyon jól éreztem magam a tanév utolsó napjain. Bízom benne, hogy jövőre is hasonló, színes programokkal zárjuk az évet. Ezúton is köszönöm diáktársaim nevében iskolánknak a szervezést. Mindenkinek kellemes nyári szünetet, jó pihenést kívánunk!

tgfbghdtwgxsw3cwevvok54qv1y.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr4018432685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása