HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny: járási forduló I. helyezés

2016.04.11. 05:55 Péterfy

Az idei tanévben is megrendezésre került a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny, amelyen általános és középiskolák 5-13. évfolyamos diákjaiból álló csapatok vehettek részt. A nagykanizsai járás területéről nevező csapatok szerdán (2016.04.07.) mérhették össze felkészültségüket.

A Nagykanizsai Katasztrófavédelmi Kirendeltség szervezésében a Cserháti Sándor Műszaki Szakképző iskola sportpályáin került tegnap megrendezésre a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny nagykanizsai járási fordulója, amelyen hat közép- és három általános iskolás csapat tette mérlegre tudását.

A megmérettetésen az általános iskolai kategóriában a Péterfy Sándor Általános Iskola I. számú csapata, középiskolás kategóriában a Cserháti Sándor Műszaki SzakközépiskolaI. számú csapata nyert, így tovább jutva a 2016. április 19-én megrendezésre kerülő megyei döntőre.

A járási forduló kiváló időjárási körülmények mellett eredményesen zárult, melynek során a jól felkészült diákok egy elméleti és hat gyakorlati állomáson versenyezhettek.

forrás:http://zala.katasztrofavedelem.hu/hirek/3150-fiatalok-mertek-ossze-tudasukat-nagykanizsan

csapat_1.jpg

A győztes csapatunk

Gratulálunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr348587122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása