HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Horváth Anna: Vakáció az áruházban

2016.11.28. 15:58 Péterfy

Gondoltatok már arra, milyen jó volna, ha kettesben maradhatnátok a legjobb barátotokkal, távol a felnőttek világától? Egy szuper helyen, ahol azt csinálhattok, amit csak szeretnétek? Velem megtörtént.
   Karácsonyi vásárba mentünk a barátnőmmel, hideg volt, nagy pelyhekben esett a hó. Annyira átfáztunk, hogy be kellett mennünk a közeli nagy áruházba kicsit felmelegedni. Bejártunk mindent, végül a lemezboltban kötöttünk ki, feltettük a fejhallgatókat és élveztük a zenét. Eközben a városban tombolt a hóvihar. Mivel a fejünkön voltak a fülesek, nem hallottuk a hangos bemondót, ami bemondta, hogy hamarosan bezár a bolt. A zord időjárás miatt. Csak akkor vettük észre, hogy bent ragadtunk, mikor lekapcsolódott a világítás.
- Mi volt ez?- kérdezte a barátnőm.
- Itt ragadtunk! –feleltem. Futottunk az ajtóhoz, feszegettük a kilincset, de hiába.
Szerencsére feltaláltuk magunkat. Az élelmiszer osztályon volt elég ennivaló, az elektronikai részlegen tudtunk tévézni, számítógépezni. Vicces képeket készítettünk a fényképezőgépekkel, majd bevonultunk a játék osztályra. Az összes pulóvert, nadrágot, pólót, cipőt felpróbáltuk a ruházaton.  Sokat nevettünk. Az alvás is megoldható volt. Millió ágy, párna, takaró várt ránk. Annyira jól még sosem aludtam.
   Aztán egy reggel kinyílt az ajtó.  Sikerült, szabadság, kint vagyunk!
Mikor hazaértem jó volt átölelni a családomat, de azért remélem, lesz még ilyen élményem.

hovihar-620x330.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr4712006468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása