HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

MIÉRT JÓ A PÉTERFY?

2017.02.23. 13:52 Péterfy

Elsősöknek ötödikesektől

Miért jó az iskola?

√ Nagyon kedvesek a tanárok. Szívesen válaszolnak minden kérdésünkre. Amit megtanítanak, soha nem felejtjük el.  Játékosan tanul itt az ember. Ha sokat tanulsz, és kitartó vagy, akár még versenyekre is elmehetsz. Érdekes és új tapasztalatokat ismerhetsz meg.

√ Jó barátokat lehet szerezni. Sok emberrel megismerkedhetsz. Örök pajtásokra tehetsz szert. Kiváló a hangulat az órákon, mindig történik valami vicces. Persze csak olyanok, amiken a tanár nénik is nevetnek. 

√ A kirándulások nagyon jók! A programok nagyon érdekesek. Például: Családi nap a Csónakázó-tónál, Karácsonyi ünnepély, Farsang, Öltözz pirosba nap. Voltunk már Zánkán, Mindszentkállán, balaton- máriai táborban.

√ Az iskolában sok helyen lehet sportolni. Rengeteg pálya van. Kézilabdát, kosárlabdát és focit egyaránt kipróbálhatsz. Ha remekül sportolsz, atlétikai versenyen is részt vehetsz. Rengeteg aranyérmet gyűjtöttek be eddig az atléták.

√ Az osztálytermek remekül vannak berendezve. Egyik osztályban van egy zongora is. Több helyen digitális tábla  is található. Színes képek díszítik a falakat, amiket az osztály készít. Mindig tisztaság van.

GYERTEK, LEGYETEK TI IS PÉTERFYSEK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr6312285103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása