HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Csilla Emese: Felsős farsangi bál

2024.02.07. 14:41 Péterfy

   Idén is részt vettem a felsős farsangi bálon, melyre egy különleges előadással is készültünk az osztályommal. Sakkfiguráknak öltöztünk, mindenkinek volt szerepe, én a fehér király voltam. 

   Mikor az iskolához értünk, bementünk az öltözőbe, és felöltöztünk. A 8. évfolyamosok tánca után következtünk. Stílusosan a KFT zenekar "Bábu vagy" című dalára vonultunk be. A sakkjátszmát eltáncoltuk, egy fehér és egy fekete figura játszotta le különböző zenékre: a Csillagok háborúja, Scatman John dala. A közönség és a zsűri körében is nagy sikert arattunk. A 7.a osztályos tanulók görög táncot adtak elő, a 6.a-ból két tanuló kalóznak öltözve akrobatikus tánccal készült, nővérem pedig a legjobb barátnőjével sütiszörnyes táncot mutatott be. Az előadásokat követte a jelmezes felvonulás, majd limbó is volt, végül a tombolasorsolás. Az osztályom egy csokitortát kapott az előadásért, ami be volt borítva színes cukorkákkal. A buli végén a büfénél segítettünk anyukámnak és a többi szülőnek pakolni, aztán mi is készülődtünk, és indultunk haza.
   Élveztem a bált, ötletes jelmezek voltak és a fellépések is jól sikerültek. Ezúton köszönöm osztályfőnökünknek, Ildikó néninek a felkészítést, illetve a DÖK-nek a szervezést!

rekaek.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr8618320521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása