HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Várjuk a nyuszit!

2014.04.10. 13:54 Péterfy

Sóstai Lili: Húsvét

A tavalyi húsvétom nagyon érdekes volt. A hegyen sok-sok akadályt kellett leküzdenem, amiért műanyag tojásokat kaptam. Első próba: A hintán nagyon magasra lökni magam. Második próba: Célbadobás. Harmadik próba: Barkácsolás a műhelyben. Negyedik: Tojások keresése.Mire ezt mind elvégeztem, be is sötétedett. Így alakult az én húsvétom.

Novák Patrícia: A húsvét

A húsvét idén 20-21-re esik. Nekem nagyon jó lesz a húsvétom. Anya elmondta, hogy milyen csokinyuszit kapok, és még valami meglepetés apróságot. Az ajtóra díszeket rakunk ki. Megfőzzük majd a tojásokat, rárakjuk a nyuszis és csirkés fóliákat. Megcsináljuk a húsvéti fészket, amibe tavalyi nyuszim,tojások, a csirkecsalád és más húsvéti dolgok mennek.Nagyon várom már a húsvétot!

nyul.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr156011340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása