HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

A Világ Legnagyobb Tanórája

2015.10.01. 17:35 Péterfy

Az ENSZ 2015 szeptemberében indítja útjára a „Project Everyone” kampányát, amiben 17 újonnan megfogalmazott Globális Célját szeretné megismertetni a Föld lakóival. A célok iránymutatásként szolgálnak, hogy 15 éven belül jelentős és mélyreható változások következzenek be, így biztosítva a jelen generációk szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetnénk a jövő gyermekeinek szükségleteinek kielégítését. A Globális Célok a fenntartható fejlődést szolgálják és a társadalom kiemelt problémáira kívánnak megoldást nyújtani többek között az extrém szegénység felszámolásával, az esélyegyenlőség megteremtésével, minőségi oktatás biztosításával és környezetünk védelmével.

A célkitűzésekhez kapcsolódóan szeptember végén kerül világszerte megrendezésre A Világ Legnagyobb Tanórája, egy globális oktatási projekt, melyhez számos ország csatlakozott, köztük Magyarország is. A tanórán az ENSZ által kihirdetett 17 Globális Célt szeretnék megismertetni a gyermekekkel. A világ minden részén szeptember utolsó hetében, tetszőleges napokon kerül megrendezésre a tanóra, így megalkotva a világ legnagyobbját. 

Iskolánk 7 osztálya csatlakozott a programhoz. A képek a 4.b-ben készültek.

img_3464.JPG

img_3470.JPG

img_3467.JPG

img_3490.JPG

img_3480.JPG

img_3485.JPG

img_3477.JPG

img_3492.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr417877188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása