HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Csilla: Budapesti díjkiosztó

2022.10.02. 15:55 Péterfy

   Még nyár elején volt, amikor elmentünk Budapestre, egy rajzpályázat díjkiosztójára, ami a Lurdy házban volt. A pályázat neve Út a boldogsághoz.
   Az osztályunk rajzszakkörével pályáztunk, és egész szép eredményt értünk el. A korosztályunkban legjobbak a jók között minősítést kaptunk. Minden pályázót meghívtak kísérőkkel együtt. Engem az egész családom elkísért. A díjkiosztó előtt - amíg mindenki regisztrált -, különböző programokon lehetett részt venni. Volt színezés, zöldségfelismerő, chili próba, csillámtetoválás, arcfestés. Az ünnepségen rengeteg csomagot osztottak ki, az egy csapatba tartozók ugyanolyan csomagot kaptak. Mi kaptunk baseball sapkát, radír figurákat, karkötőt, poharat, és kedvezményre jogosító kuponokat, ami kaladparkba, illetve hotelbe szólt. A díjkiosztó után tombola sorsolás is volt, mert regisztrációkor minden gyerek kapott 1-1 sorsjegyet. Én sajnos nem nyertem semmit. A sorsolás után elmentünk megnézni a rajzokat, és megkerestük azt, amit mi készítettünk. Csináltunk csoportképet is emlékbe.
   Mi vonattal mentünk, ezért reggel korán mentünk a vasútállomásra, és este értünk haza. Nagyon jó kis nap volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr4317945118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása