HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Vincze Kevin: "Tökjó" buli

2022.11.20. 11:12 Péterfy

  Iskolánkban egyedi módon október 28-án Halloween partyt rendezett a szülői munkaközösség.
  Rengeteg program volt, ami az angolszász ünnephez kapcsolódik. Süteményt, italt is lehetett vásárolni, melyet a szülők biztosítottak. Kedvenc programom a "boszorkány-almája" volt, melynek során kéz segítsége nélkül madzagon lógó almát kellett elfogyasztani. További programok: tökteke, cukorkagyűjtés, bátorság ösvény, "undorító hűtő", csillámtetkó. Halloween asztal: boszifőzet, töklé, agyvelő kukaccal, pókcsemege, kukacpörkölt. A legtöbb diák beöltözött, a kisebbek boszorkánynak, Drakulának, múmiának, a nagyobbak félelmetesebbre vették, művért is használtak.
  Az összes diák nevében köszönöm a szülői munkaközösség tagjainak ezt a remek élményt! Remélem, a fesztivál hagyománnyá válik intézményünkben. 
kepernyofelvetel_50.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr3817983250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása