HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó: Az első bulim felsősként

2022.12.16. 18:02 Péterfy

  Múlt héten pénteken iskolánkban Mikulás buli került megrendezésre. A pandémia miatt úgy alakult, hogy felsősként ez volt az első bulink. 
  Több játékos, mozgásos feladattal is készültek számunkra. Elsőként egy érdekes táncversenyre került sor. Párba kellett állni, minden páros kapott egy darab papírt, amin táncolni kellett. A nehézség az volt, hogy mindig, amikor leállították a zenét, félbe kellett hajtani a lapot, így egyre kisebb helyen kellett mozogniuk a pároknak. Vicces volt, amikor már túl kicsi volt a papír, néhányan a hátukra vették a párjukat. Limbóztunk is, sokszor olyan magasra emelték a rudat a "krampuszok", hogy könnyedén átfértem alatta. Máskor viszont annyira leengedték, hogy a térdünk alatt volt, és sokan inkább átlépték. Büfé is volt, ahol zsíros kenyeret és üdítőt lehetett kapni. Kezdett egyre jobb lenni a hangulat, mindenki táncolt, ugrált, és üvöltött a zene. Utolsó feladatként székfoglalós játék volt, amiben rengeteg iskolatársam részt vett. A buli fél nyolckor ért véget. 
   Ez volt az első Mikulás buli, amin részt vettem, és nagyon tetszett. Ezúton köszönöm a DÖK-nek a szervezést. Remélem, jövőre is megrendezésre kerül.

318423081_562251245910679_4546582898128745028_n.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr9518003826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása