HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Így telt a születésnapom a barátaimmal

2024.02.04. 16:55 Péterfy

   Január 11-én lettem 12 éves, és egy utána következő hétvégén ünepeltem a barátnöimel.
   Ebből az alkalomból több tréfás játékot is terveztem, és majdnem az összeset meg is valósítottuk. Elsőnek egy poharas játékot játszottunk, aminek a lényege, hogy nagyobb műanyag poharak alá édességeket rejtünk. Amit kihúzunk, azt a miénk. Majd ezt követően kezdetét vette a "dumaparti", ami két órán keresztül tartott. Ennek során különféle iskolai történeteket osztunk meg egymással, szóba kerülnek az edzések, de úgy igazából minden, ami velünk történt. Épp ebben az időszakban esett a hó, így lementünk hógolyózni, szánkózni. Miután mindenki összefagyott, visszatértünk a meleg lakásba, és kipróbáltunk egy másik játékot. Ez úgy történik, hogy különböző tréfás hangokat adunk ki, például röfögést, es aki elneveti magát, az kiesik. A játékok után megvacsoráztunk és következett a torta, ami egy isteni finom csokitorta volt.
   Nagyon jó hangulatban telt a születésnapom, köszönhetően a családomnak és a barátaimnak. Köszönöm mindenkinek a részvételt és az ajándékokat!
20240120_193411_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr8818318645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása