HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Táncgála a HSMK-ban

2024.03.03. 15:47 Péterfy

   Március elsején került megrendezésre a a táncgála, melyen két előadásunk is volt. Elöször elpróbáltuk a nyitótáncot és a finálét a nagyokkal együtt. Beállítottak minket, és a próbát nagyon élveztem. Majd elpróbáltuk a saját táncunkat és a tavalyi koreográfiát.
   Idén "táborozók" lettünk, és az előadás lényege az, hogy elmegyünk a táborba, strandolunk. Az egyik táncostársammal együtt felébresztjük a többieket, és éjszaka "bulizunk", majd mire lefeküdnénk aludni, már szól is az ébesztö. A próbák után elkezdtük a készülődést a show-ra, befontak a lányok haját parkettafonásba. Kis pihenő után kezdődött is az első előelőadás, ami 5-7 óráig tartott, a második pedig 7-9 óráig. A nyitótánc után rohamtempóban öltöztünk át, mivel csak két számunk volt átöltözni. A muffinjelmez után a táboros ruhákba öltöztünk át. Az egyik barátnőm szólót is táncolt. A tábortáncunkat nagyon jól sikerültnek éreztem, és nagyon élveztem is. A finálé egy hip-hop-os koreográfia volt, nekem ez volt a kedvencem.
   Öszességében ez egy szuper nap volt, és nagyon élveztem. Várom a következő szereplést!
screenshot_20240303-131751_capcut_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2518344767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása