HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Erzsébet-táborban voltunk

2014.09.24. 14:20 Péterfy

zánka2.jpg

A zánkai táborban

Szeptember 11-én elmentünk az osztállyal Erzsébet- táborba Zánkára.

Nagyon hosszú utat tettünk meg. Eleinte még aludni akartam, de amikor megláttam, hogy a selymes napfény a Balaton vizén tükröződik és arany színű fátylat önt magára, kiment a szememből az álom.

Végre odaértünk. Első nap a Sportcsarnokban nehezebbnél- nehezebb akadályokon mentünk végig. Nagyon jó volt. Utána még egy kicsit beszélgettünk a lányokkal. Este sokáig fenn voltunk, beszélgettünk, játszottunk. Másnap korán keltünk. Megreggeliztünk, majd a szobában kicsit társasoztunk, olvastunk. Később elmentünk vásárolni. Este koncertet hallgattunk meg, majd amikor visszatértünk a koncertről hamar elaludtunk, mert a zene varázsa és  az aznap történtek kifárasztottak minket. Harmadnap elmentünk a Kinizsi-várba. Sokat fényképeztem, mert nagyon szép volt minden.

Otthon elgondolkoztam, hogy milyen jó volt ez a három nap.

Zámbó Lili Sára 4. b

 

Csütörtökön busszal elmentünk Zánkára Erzsébet-táborba.11 óra felé érkeztünk meg.

Első napunk fele kipakolással telt, a második felében sportversenyen voltunk. 3. helyezést értünk el. A vacsora nagyon finom volt.Este mikor lefeküdtünk nem tudtunk elaludni, ezért hajnali 3-ig fönt voltunk.Ezután aludtunk.

Másnap voltunk sárkány hajózni,  ez nagyon jó volt. Ezen a napon is volt sportverseny, most is harmadikok lettünk. Este elmentünk egy bátorságpróbára.Kicsit félelmetes volt. A bátorságpróba a koncertnél fejeződött be. A koncert egy kicsit unalmas volt, szerencse, hogy hamar elmentünk onnan.Este azonnal elaludtunk. Reggel egy vén, rozoga busszal mentünk el Nagyvázsonyba. A vár után egy parkba mentünk, ahol megettük az ennivalónkat. 

Amikor hazaértünk és megláttam apukámat nagyon megörültem. Nagyon jó volt a táborban.

Lengyel Eszter Szófia 4.b

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr776727465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása