HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny 2017

2017.04.10. 06:05 Péterfy

Ebben az esztendőben immár huszonötödször hirdetik meg a felmenő rendszerű országos katasztrófavédelmi ifjúsági versenyt. Az 5-13. évfolyamos diákok két korcsoportban, négyfős csapatokban indulnak el az országos elsőségért, a végső döntőt hagyományosan a tűzoltó-rendőr napi rendezvényen tartják majd.

Az általános és középiskolás kategóriában induló csapatok saját korcsoportjuknak megfelelően, játékos formában – elméletben és gyakorlatban – bizonyítják, mi mindent tanultak a tanév során a veszélyhelyzetekről, mennyire jártasak saját maguk és mások mentésében. A helyi fordulók legjobbjai jutnak a területi versenyre, az ezeken elsőként végzők képviselik megyéjüket az országos rendőr- és tűzoltónap központi rendezvényének keretén belül lebonyolítandó országos döntőn.

Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny nagykanizsai járási fordulóján, általános iskolai kategóriában iskolánk csapatai megszerezték az I. és a II. helyezést.

katved.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr7712413693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása