HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni könyvajánlója - Kollár Betti: Kosársuli

2024.02.11. 19:27 Péterfy

   Legújabb olvasmányélményemről szeretnék beszámolni. Azért is választottam ezt a kötetet, mert a főszereplő életében is központi szerepet játszik a sport, akárcsak az enyémben.
   Főhősünk, Török Luca élete egyik legjobb évére készül, miután felvették álmai iskolájába a budapesti Kosársuliba. Nem könnyű a tanévkezdés: teljesíteni a délutáni edzéseken, beilleszkedni, barátokat találni, bekerülni a csapatba... de van, amivel ő se számol. Például az új padtársával, a kitartó és céltudatos Konráddal, aki túrórudit vett neki. A fiú bokasérült lánynak nevezte, és vele minden elsőt megtapasztalhatott, ugyanis Konráddal tapasztalta meg élete első párkapcsolatát. De Luca hamar szembesül azzal ténnyel, hogy egy párkapcsolatban sokkal több kihívás van, mint gondolta. Konrád elkezd furcsán viselkedni. Vajon normális dolog a féltékenység Luca részéről? Mindeközben a Kosársuliban folytatódik az év, kezdődnek a bajnokságok. 
   Nagyon élveztem a kötetet, ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikus történeteket, illetve a kosárlabda szerelmeseinek. Remélem, lesz folytatása. 
kollar_betii_kosarsuli_egyben.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr4618324067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása