HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Márton Zalán: Játékos Sportvetélkedő országos elődöntő

2024.02.05. 07:36 Péterfy

   Ahogy a körzeti és a megyei döntő is, úgy az országos elődöntő is városunkban került lebonyolításra. Az eddigi fordulók győztese iskolánk volt. Az elődöntőben is az aranyérmet és az országos döntőbe jutást tűztük ki célnak.
   A verseny előtt minden csapat egy tiszteletkört futott, ahol a közönség megtapsolhatta a gyerekeket. A hangulat is remek volt, hála a szülők, valamint az iskolatársak buzdításának. Iskolánk legfőbb vetélytársa az elejétől fogva bázisintézményünk, a Kőrösi-iskola, valamint a szombathelyi Zrínyi-iskola volt. A Péterfy jól kezdett, azonban a várfoglalónál sajnos csak az utolsó helyen zárt, így az előnyét átmenetileg elvesztette. A végjáték nagyon szorosra sikeredett, ugyanis a Péterfynek mindössze két pont előnye volt a két iskolával szemben. Iskolánk az utolsó versenyszámban 2. helyen zárt, amivel megnyerte az országos elődöntőt, így továbbjutott az országosra. A selejtezőt érő 2. helyet pedig a Zrínyi érte el.
   Ezúton is szeretnék gratulálni minden idáig eljutott versenyzőnek, ugyanis elképesztő az a teljesítmény, amit nyújtottak ilyen fiatalon. Remek verseny volt, szívből gratulálok a felkészítő tanároknak, Mónika néninek és Feri bácsinak! Szorítunk az országos döntőn is. Hajrá Péterfy!
diakolimpia.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr3718318953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása