HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Márton Zalán: Az egészség világnapja

2024.04.18. 08:34 Péterfy

   Az egészségügyi világnap az ENSZ szakosodott intézményének, a WHO (Egészségügyi Világszervezet) működésének kezdetének emléknapja. A nap célja a nemzetközi összefogás a betegségekről való tájékoztatásban, az azok megelőzésében való segédkezés és az általános egészségmegőrzés támogatása.
   Az egészségünkért tennünk kell, ha jól akarjuk érezni magunkat a testünkben. Az egészséges életmódért tehetünk sporttal és egészséges táplálkozással. A különböző testmozgásokkal mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illőt. A téli hónapokban, amikor nem jutunk elég vitaminhoz és ásványi anyaghoz természetes formában, érdemes vitaminkészítményeket szedni. 
   Én rendszeresen járok fociedzésre, és az iskolában is sokszor részt veszek különböző sportversenyeken. Jónak tartom az iskolákban bevezetett mindennapos testnevelésórákat is. "Ép testben ép lélek" - ahogy tartja a római mondás.
az_egeszseg_napja.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr7118383817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása