HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Mi lenne, ha egy napig én irányítanám az iskolát?

2014.12.10. 14:45 Péterfy

Ha én irányítanám az iskolát egy napig, akkor a büfében az újdonságokat ingyen adnák. Építenék egy kertet környezet órára, és lenne egy kisállat helyiség is az iskolában. Az osztályban mindenki előtt laptopok lennének, elektronikus gyakorlófüzetekbe dolgoznánk, és kismadarak énekelnének a gyerekeknek pihentetésül. Mindenki kapna óra után tejet. És ha év vége lenne, a jók kapnának egy kiscicát. Az aulát átalakítanám almáskertté, a felső szintre egy kis éttermet helyeznék.

Bányai Blanka 3.b

Ha én irányítanám az iskolát, akkor minden nap kapnánk tejet. Reggel az iskolába lépő rossz gyerekekre szurok, a jókra csokieső hullana.Megváltoztatnám a szüneteket, hogy mindig egy hónappal több időnk legyen. Környezet órán mindig csak kísérleteznénk. Órák után filmeket néznénk. Csinálnék egy medencét és kockás siklókat telepítenék bele. A tornatermet tengeri akváriummá alakítanám! Az aulában lehetne korcsolyázni. A Jutka nénit visszahoznám az iskolába! :)

network.hu

Szmodics Zétény 3.b

 

1. A tanulás csak 4 órás lenne.

2. Tanulás után lehetne 1 órát lovagolni.

3. Senkit sem buktatnék meg!

4.Az osztálytermeket átalakítanám.

5. Minden nap lehetne állatokat hozni az iskolába.

6. Építenék az iskolába egy mini TESCOT.

Tóth Enikő 4.a

 

Ezt a napot péntekre halasztanám, hogy utána ki tudjuk pihenni magunkat. Azzal kezdődne a péntek, hogy elmennénk rally autót vezetni. Utána megnyomnék egy gombot, és ott lennénk a német tengerparton. Ott lehetne úszó,- röplabda,-homokvárépítő versenyre nevezni. Aztán legóvárrá változtatnám az iskolát. Délben lehetne pizzát ebédelni. Két óráig lenne buli és tánc, farsangi mulatság. Remélem nektek is tetszene ez a szuper nap!

Pulai Kristóf 4.a

mimg_3577.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr386972361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása