HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Ahol a tehetség terem...

2018.11.11. 07:11 Péterfy

bolyaif_uj_nagy.jpgBolyai Anyanyelvi Csapatverseny 3-8. osztály
"Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben."

 Prof. Dr. Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia alelnöke fővédnöksége mellett nevezéses alapon  november 10-én rendezték meg a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny körzeti fordulóját 3-8. osztályosoknak magyar nyelv és irodalomból. A verseny célja: Segíteni a diákokat azon képességek kifejlesztésében, hogy közösen, összedolgozva oldjanak meg problémákat. Lehetőséget szeretnének teremteni arra, hogy átéljék az együttgondolkodás örömét, és a logikus gondolkodás mellett készségeiket közvetlenül is bemutathassák diáktársaik előtt, eközben pedig összemérhessék tudásukat.

Vas és Zala megye csapatai közösen indultak a versenyen. Iskolánk tanulói kiemelkedően szerepeltek : a 3.osztályosok 33 csapat közül, az 5. osztályosok 43 közül, a 7. osztályosok 23 csapat közül kerültek be az első 10 csapat közé. A végleges eredménylistát november 14-én tudják meg a tanulók. Versenyző 4.osztályosaink 11.helyezést érték el, ők Nagykanizsa legjobb 4.osztályos csapata.

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1514364963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása